Simona  Lobnik Ambrožič
Predavateljica Simona
Lobnik Ambrožič

Simona Lobnik Ambrožič

Simona je strokovnjakinja za področje event managementa, vsebinskega marketinga, poslovne komunikacije in javnega nastopanja.

Dosežki in izkušnje

Odlikuje jo več kot 20 let praktičnih izkušenj v katerih je izpeljala številne dogodke in projekte za podjetja in ustanove ter mnoge delavnice, treninge in osebne coachinge za direktorje in zaposlene s področja vsebinskega marketinga, organizacije dogodkov, prodaje in marketinga, komunikacije in javnega nastopanja.

Več kot 20 let je bila novinarka, sodelavka številnih medijskih hiš (POP TV, RTV SLO, Večer, Dnevnik, Žurnal, Radio City, Radio Maribor in drugih). Trenutno vodi tri-jezikovni projekt, Magazin za turizem in bivanje ODLIČNO!//Perfect!//Perfekt!, je odgovorna urednica spletne revije za vse, ki vodijo zaposlene - DIREKTOR in podpredsednica Društva za vzpodbujanje mreženja SIN.

Simona je direktorica podjetja EVRA-AGENCIJA, ki se ukvarja s poslovnim svetovanjem, organizacijo dogodkov in vsebinskim marketingom.

Zagovarja, da ljudje prepoznajo iskrenost in zavzetost, da si zapomnijo prefinjeno drugačnost in sprejmejo vsebine, ki so narejene po meri in okusu končnega uporabnika. Pri čemer je poudarek na prepletu dobrih praks.

Predava: Organizirajte nepozaben dogodek

Naročite se na E-novice

img2

Naročite se na tedenska obvestila o izobraževanjih in za darilo prejmite video za lažje delo z Excel-om.
Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »