Matija Jamnik
Predavatelj Matija
Jamnik

Matija Jamnik

Na delavnicah skuša prikazati praktične implikacije pravnih pravil oziroma pravo v vsakdanji (poslovni) uporabi.

Področja delovanja

Je odvetnik in direktor Odvetniške pisarne Jamnik d.o.o. ter partner v pravni pisarni JK Group. Ukvarja se predvsem s statusnim, pogodbenim in informacijskim pravom (spletno poslovanje, varovanje občutljivih podatkov, IT-pogodbe in podobno), pravom intelektualne lastnine in izvršilnim pravom.

Prenos pravnega znanja v vsakdanjo (poslovno) uporabo

Njegova predavanja zajemajo predvsem področja varovanja osebnih podatkov, spletnega poslovanja in komuniciranja, IT pogodb, uspešne izterjave ter avtorskega prava. Predaval je na mnogih seminarjih v organizaciji Financ, pa tudi na Mednarodni konferenci o umetni inteligenci in pravu (Bologna), Dnevih javnega prava in javnega managementa, Netkonferenci, Finančnih dnevih, POPR konferenci ipd.

Pred sedanjo zaposlitvijo je delal v družbi Ius Software kot urednik pravnega portala Ius Info, na Višjem sodišču v Ljubljani, kjer je opravil državni pravniški izpit, v družbi Inform, d.o.o., kjer je opravljal delo vodje strokovnjakov in urednika portala Informiran.si, ter v odvetniški pisarni odvetnika Franceta Jamnika v Kranju, kjer je opravil odvetniško pripravništvo.

Na predavanjih in delavnicah skuša prikazati predvsem praktične implikacije pravnih pravil oziroma pravo v vsakdanji (poslovni) uporabi.

Predava: Sklepanje pogodb za nepravnike, Odpoved - je zdaj delodajalcem kaj lažje?, Kaj prinaša uredba o varstvu podatkov (GDPR)?, Kaj prinaša uredba o varstvu podatkov (GDPR)?, GPDR za občine in z njimi povezane organizacije

Naročite se na E-novice

img2

Naročite se na tedenska obvestila o izobraževanjih in za darilo prejmite video za lažje delo z Excel-om.
Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »