Mag. Manca Korelc
Predavateljica Mag. Manca
Korelc

Mag. Manca Korelc

Strokovnjakinja na področju načrtovanja spletnih strani in spletnega oglaševanja. Ima tudi bogate izkušnje s pisanjem besedil za splet.

 

Specialistka za spletni marketing

Manca Korelc, magistra poslovnih ved, je specialistka za digitalni marketing, ambasadorka družabnih omrežij in vodja "engagementa" v podjetju Ceneje d.o.o., ki upravlja vodilne portale za primerjalno nakupovanje v regiji.

V več kot 9 letih delovanja je svet spletnega trženja spoznavala v različnih vlogah: vodja izobraževalnih delavnic za podjetja, vodja spletnih oglasnih kampanj, načrtovalka spletnih strani, ves čas pa tudi svetuje malim in srednje velikim podjetjem kako uspešno tržiti na spletu. Med drugimi se je kalila tudi v eni izmed vodilnih agencij, ki ponuja spletno oglaševalsko mrežo na mednarodnih trgih.  O digitalnem marketingu veliko piše na družabnih omrežjih, svoje znanje pa predaja študentom na Inštitutu in akademiji za multimedije v Ljubljani ter podjetnikom na delavnicah za različne teme spletnega marketinga.
V zadnjem času jo lahko spremljate tudi na poti s kolesom med slovenskimi jezeri v projektu Moja jezera.

Izkušnje, nagrade, certifikati

Svoje znanje nenehno izpopolnjuje, za kar je pridobila tudi naslednje certifikate: Digitalna garaža - The Online Marketing Fundamentals, dva Hubspot certifikata za inbound metodologijo in email marketing, že več let pa obnavlja tudi svoj Google Adwords certifikat.

Predava: Novosti za spletne urednike, Novosti za spletne urednike

Naročite se na E-novice

img2

Naročite se na tedenska obvestila o izobraževanjih in za darilo prejmite video za lažje delo z Excel-om.
Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »