Mag. Andreja Jernejčič
Predavateljica Mag. Andreja
Jernejčič

Mag. Andreja Jernejčič

Piše in vodi delavnice o komuniciranju, piaru, ustvarjanju osebnega piara in javnem nastopanju. Avtorica razprodanih knjig o piaru in javnem nastopanju. Pred tedni je izšla njena tretja uspešnica Biblija uspešenga piara.

 

Področja delovanja

Je direktorica podjetja za svetovanje in izobraževanje Lin&Nil, specializiranega za pomoč pri sodelovanju z mediji, nastopanju in komunikaciji. Predava, piše in vodi delavnice o komuniciranju, piaru, ustvarjanju osebnega piara, javnem nastopanju, internem komuniciranju, skrivnostih uspešne prezentacije, organizaciji dogodkov doma in v tujini. Kot predavateljica gostuje na mednarodnih poslovnih šolah in različnih fakultetah.
 

Zmagovalna kombinacija izkušenj in znanja

Ima edinstveno kombinacijo izkušenj iz menedžmenta, piara in novinarstva, ki jih je pridobila kot članica uprave Infonet Media, kot direktorica IBM za korporativno komuniciranje za Slovenijo in jugovzhodne države, kot pomočnica uprave na SIJ - Slovenski industriji jekla ter kot tiskovna predstavnica obrambnega ministra v času vstopanja Slovenije v Nato.

Pred tem je bila 15 let aktivna v novinarstvu. Kot novinarka in pozneje urednica je delala v tiskanih, radijskih in televizijskih medijih (Radio Slovenija, TV Slovenija, Pop TV, Dnevnik, Finance in podobno).

Je avtorica razprodanih knjig Kako uspešno sodelovati z mediji - priročnik za vsakogar in Skrivnosti javnega nastopanja. Pred nekaj tedni je izšla njena tretja uspešnica Biblija uspešnega piara.

Po izobrazbi je magistrica znanosti iz komunikologije, univerzitetna diplomirana novinarka in univerzitetna diplomirana kulturologinja. 

 

Predava: Javno nastopanje brez strahu, Vse, kar morate vedeti o internem komuniciranju v podjetju, Kaj mora vedeti dober piarovec?, Novi piar

Naročite se na E-novice

img2

Naročite se na tedenska obvestila o izobraževanjih in za darilo prejmite video za lažje delo z Excel-om.
Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »