Lovro  Peterlin
Predavatelj Lovro
Peterlin

Lovro Peterlin

Lovro Peterlin je direktor podjetja Linea Directa – inovativne slovenske agencije za direktni marketing, ki se ukvarja s storitvami multikanalnega marketinga, prodajnimi izobraževanji, neposredno prodajo in upravljanjem popolnih nakupnih izkušenj.

Po poklicu univerzitetni diplomirani politolog z opravljenim študijem MBA na MIB School of Management v Italiji, je aktiven predsednik Sekcije mladih managerjev Slovenije, član upravnega odbora Društva za marketing Slovenije in član nadzornega sveta družbe Paloma, mentor številnim mladim start-up podjetjem, nevladnim organizacijam in podjetnikom ter priznani predavatelj s področja vodenja, prodaje in marketinga.

Kot eden redkih Evropejcev je član mednarodne žirije za najprestižnejše globalne nagrade v direktnem marketingu ECHO AWARDS ter mobilnih nagrad SMARTIES Awards in član programskega sveta Sales Summit.

Podjetnik in prodajnik po duši ima dva vzornika, Sandija Češka in Jacka Welcha. Njegovo poslovno filozofijo je možno zapisati z enačbo 1+1=11. Za dosedanje uspešno delo je s strani slovenskega Združenja managerjev prejel ugleden naziv Mladi manager leta 2013.

Predava: Prodajte več z Lovrom Peterlinom

Naročite se na E-novice

img2

Naročite se na tedenska obvestila o izobraževanjih in za darilo prejmite video za lažje delo z Excel-om.