Katja  Seljak Varga
Predavateljica Katja
Seljak Varga

Katja Seljak Varga

Mag. Katja Seljak Varga je odvetnica z odvetniško pisarno v Domžalah. Kot samostojna odvetnica deluje že dobra tri leta, pred tem je delovne izkušnje pridobivala kot odvetniška kandidatka ter v gospodarstvu (gradbeništvo, trgovina), še pred tem pa v državni upravi. Leta 2002 je diplomirala na Pravni fakulteti v Ljubljani, ter takoj po končani diplomi nadaljevala s podiplomskim študijem na Pravni fakulteti v Ljubljani, in sicer na področju Delovnega prava in prava socialne varnosti. Leta 2005 je pridobila naziv magistrica pravnih znanosti ter leta 2008 uspešno opravila pravniški državni izpit. 

Pokriva gospodarsko, statusno, insolventno, izvršilno, civilno, družinsko, odškodninsko, dedno in stvarno pravo. Pravi, da njen »bombonček« predstavlja delovno pravo, s katerim se srečuje na dnevni bazi. Svetuje in zastopa tako delavce kot tudi delodajalce. Pravi, da je vsaka stranka njena osrednja točka delovanja, saj vsako stranko obravnava individualno, zaveda se njenega edinstvenega pomena.

Predava: Poenostavljena prisilna poravnava, Kako pravilno (zaposliti) odpustiti delavca?, Zaposliti ali sodelovati z vašimi pogodbenimi delavci?

Naročite se na E-novice

img2

Naročite se na tedenska obvestila o izobraževanjih in za darilo prejmite video za lažje delo z Excel-om.
Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »