Jure Habbe
Predavatelj Jure
Habbe

Jure Habbe

Priznan strokovnjak s področja prodaje poslovnim kupcem (B2B) z več kot 25 letnimi lastnimi izkušnjami v prodaji in avtor priročnika Uživajmo v prodaji.

Strokovnjak na področju prodaje poslovnim kupcem (B2B), ki zagotavlja, da se uspešne prodaje lahko naučimo. Z vodenjem prodaje, trženjem in s prodajo poslovnim kupcem se ukvarja že več kot 25 let. V svoji karieri se je kot direktor prodaje in marketinga ukvarjal s trženjem izdelkov in storitev s področja varovanja, IT storitev in inženiringa. 

Zmagovalna kombinacija praktičnih prodajnih izkušenj in znanja

Jure je specializiran za prodajo izdelkov in storitev poslovnim kupcem v vrednosti od nekaj sto do več deset in sto tisoč evrov. Iz prve roke boste izvedeli, kako potekajo nakupni procesi v srednje velikih in velikih podjetjih ter javnih ustanovah in kako zastaviti vaš prodajni proces, da boste pri prodaji uspešni. Je zagovornik načela, da telefon je in mora biti v prodaji naš najboljši prijatelj. 

Svoje znanje in izkušnje izpopolnjuje pri sodelovanju z državnimi in javnimi ustanovami in podjetji, bankami in drugimi finančnimi ustanovami, proizvodnimi in storitvenimi podjetji ter negospodarskimi organizacijami. 

Leta 2013 je napisal prodajni priročnik Uživajmo v prodaji, ki je bil deležen številnih pohval bralcev in strokovne javnosti.

Po izobrazbi je diplomiran inženir elektrotehnike, zaposlen je kot poslovni direktor v podjetju A koda plus, d.o.o. iz Ljubljane. 

Predava: Povečajmo prodajo v B2B

Naročite se na E-novice

img2

Naročite se na tedenska obvestila o izobraževanjih in za darilo prejmite video za lažje delo z Excel-om.
Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »