Janez Zemljak
Predavatelj Janez Zemljak

Janez Zemljak

Univ. dipl. pravnik in licenciran zasebni detektiv specializiran za področje iskanja premoženja dolžnikov tako doma kot v tujini, odkrivanje in svetovanje pri preprečevanju poslovnih goljufij.

Izkušnje s področja terjatev, poslovnih goljufij in iskanja premoženja je pridobival tekom sedmih let opravljanja dela pravnega svetovalca pri največji Slovenski zavarovalnici specializirani za zavarovanje terjatev, kjer je njegovo delo zajemalo svetovanje zavarovancem pri izterjavi neplačanih terjatev ter preiskavo sumom poslovnih in zavarovalniških goljufij. 

Izkušnje iz zavarovalništva je nadgradil z znanji potrebnimi za pridobitev detektivske licence in uspešno opravljanje detektivske dejavnosti ter v letu 2015 prevzel družinsko detektivsko pisarno.

Njegova predavanja zajemajo predstavitev posebnih zakonskih upravičenj, s katerimi razpolaga licenciran detektiv ter njihovo uporabo v praksi ter ostale metode in načine za pridobitev podatkov o premoženju dolžnika, ki so koristni za uspešno pripravo in izvedbo vseh faz izterjave. Predstavljeni bodo primeri iz prakse zavarovalnice ter detektivske dejavnosti, ki so lahko v pomoč pri poslovanju slehernega podjetja, ki se na trgu srečuje tudi z manj prijetnimi poslovnimi situacijami in so v pomoč pri morebitni predhodni zaznavi ter preprečitvi nastanka poslovne škode.Naročite se na E-novice

img2

Naročite se na tedenska obvestila o izobraževanjih in za darilo prejmite video za lažje delo z Excel-om.
Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »