Irena  Kamenščak
Predavateljica Irena
Kamenščak

Irena Kamenščak

Davčna in pravna svetovalka, priznana predavetljica, avtorica številnih člankov in soavtorica knjige Davki za managerje.

Irena je kot davčna in pravna svetovalka zaposlena v družbi BDO Svetovanje d.o.o. Je priznana predatevljica, avtorica številnih člankov in soavtorica knjige Davki za managerje, ki je izšla pri GV založbi leta 2012.

Irena ima bogate izkušnje s področja davčnega svetovanja (specializirana je za dohodnino), delovnega prava, prava socialne varnosti ter gospodarskega prava. Svetovalne storitve opravlja tako za stranke v Sloveniji, kot tudi za stranke iz tujine. Prav tako ima veliko izkušenj pri opravljanju preventivnih in skrbnih davčnih pregledov pri družbah iz različnih dejavnostih. Objavlja strokovne članke z davčnega področja, izvaja predavanja na temo davkov in delovnega prava. V letu 2012 je bila soavtorica knjige Davki za managerje, ki je izšla pri GV založbi.

Predava: Poslovodja ali prokurist, Izplačila dohodkov nerezidentom , Napotitev delavcev v tujino, Napotitev delavcev v tujino

Naročite se na E-novice

img2

Naročite se na tedenska obvestila o izobraževanjih in za darilo prejmite video za lažje delo z Excel-om.
Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »