Barbra Rudmann
Predavateljica Barbra
Rudmann

Barbra Rudmann

Deluje na področju razvoja učinkovitih vodstvenih veščin in vzpostavitve pozitivnega, zabavnega in kreativnega delovnega okolja.

15 let vodstvenih izkušenj v različnih okoljih in organizacijah

Barbra Rudmann, dipl. oec je članica uprave podjetja Johnson & Johnson JV Evropa. Za sabo ima več kot 15 let vodstvenih izkušenj v prodaji in marketingu na trgih Srednje in Vzhodne Evrope. Ukvarja se predvsemsvetovanjem na področju razvoja ljudi, učinkovitih vodstvenih veščin in vzpostavitvijo pozitivnega, zabavnega in kreativnega delovnega okolja. Izkušnje pridobljene v različnih okoljih, organizacijah, med bolj in manj podjetnimi ter uspešnimi menedžerji, in nenehno iskanje novih pristopov, znanj in veščin za hiter razvoj ljudi je strnila v e-knjigi Postani zmagovalni vodja.

Reference na področju uvajanja vodstvenih veščin

Coaching je študirala na priznani britanski šoli, Noble Manhattan Coaching. Kot direktorica mednarodne širitve in članica upravnega odbora je aktivno delovala v okviru mednarodne organizacije IIC – International Institute of Coaching. V zadnjih dveh letih na področju uvajanja učinkovitih vodstvenih veščin sodeluje s podjetji: Johnson & Johnson d.o.o., Studio moderna Group, Lilly Drogerie, Srbija, Tehnološki park Ljubljana, Žensko podjetništvo, International Institute of Coaching itd.

Predava: Kako do prodajne spletne strani - brezplačen seminar, Novo vodenje

Naročite se na E-novice

img2

Naročite se na tedenska obvestila o izobraževanjih in za darilo prejmite video za lažje delo z Excel-om.