Anja  Žagar
Predavateljica Anja
Žagar

Anja Žagar

Od leta 2006 se profesionalno ukvarja s prodajo, je samostojna podjetnica in predavateljica ter avtorica priljubljenih člankov na temo podjetništva, prodaje, ter osebnostnih tipov ljudi. Leta 2010 je ustanovila Podjetniški center Zaupam vase! s poslanstvom pospeševanja in spodbujanja ženskega podjetništva v Sloveniji.

Anja Žagar je diplomirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Od leta 2006 se profesionalno ukvarja s prodajo, je samostojna podjetnica in predavateljica ter avtorica priljubljenih člankov na temo podjetništva, prodaje, ter osebnostnih tipov ljudi. Leta 2010 je ustanovila Podjetniški center Zaupam vase! s poslanstvom pospeševanja in spodbujanja ženskega podjetništva v Sloveniji. 

Izkušnje in dosežki

V sklopu podjetniških izobraževanj ima Anja za seboj uspešno izveden 3-letni (2012-2014) Evropski projekt z naslovom Podjetnost in samoiniciativnost.  Z delavnicami na temo osebnostne tipologije povezane z različnimi področji v življenju in poslu (komunikacija, odnosi, prodaja, vodenje,…) pa je pomagala ustvariti zgodbo o uspehu in pridobila zaupanje s strani podjetja Sanolabor d.d., z Javnim zavodom Mestne Lekarne, Društvom farmacevtskih tehnikov, Klubom tajnic Ljubljana, podjetjem Lotrič d.o.o.,  OOZ Trebnje in Sežana, organizacije ProDomi in še mnogih drugih. 

Predava: Spletno trženje od A do Ž, Delavnica: Učinkovito oglaševanja in prodaja na iskalniku Google, Fotografija za social media managerje, Kako organizirati učinkovito izobraževanje v podjetju?, Sodobna prodaja

Naročite se na E-novice

img2

Naročite se na tedenska obvestila o izobraževanjih in za darilo prejmite video za lažje delo z Excel-om.
Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »