Andreja S. Koderman
Predavateljica Andreja
S. Koderman

Andreja S. Koderman

Specializirana je za razvoj in vzpostavitev optimalnih kadrovskih procesov v podjetju ter v uvajanju fleksibilne sistemizacije, kompetenčnih modelov in sodobnih pristopov razvoja kadrov.

Andreja S. Koderman je direktorica Kadrovske asistence in strokovnjakinja za vzpostavljanje in razvoj HRM-ja. Je zagovornica načela, da je urejeno delovno pravno področje v podjetju odskočna deska za nadaljnji management zaposlenih. 

Svetuje na področju razvoja kadrovske funkcije v podjetjih in upravljanja s človeškimi viri, delovno pravne zakonodaje, selekcije kadrov, profiliranja zaposlenih ter razvoja in vpeljevanja motivacijskega sistema nagrajevanja.

Andreja je diplomirana ekonomistka – specialistka managementa, licencirana svetovalka Profiles International.

Prejemnica prestižne nagrade Talent Acquisition Leadership Award

Februarja 2015 je v indijskem Mumbaju na Svetovnem kongresu za razvoj človeških virov kot prva Slovenka prejela eno najprestižnejših nagrad za področje vodenje in razvijanja talentov (Talent Acquisition Leadership Award), ki jo posameznik lahko prejme za svoje delo.

Marca 2017 je to nagrado prejela že drugič.

 

Predava: Delovnopravna razmerja - naj vas ne preseneti inšpektor, M obrazci in e-VEM točka, Promocija zdravja na delovnem mestu, Vse, kar morate vedeti o mobingu, Najpogostejše sankcije delovnega inšpektorja, M obrazci in e-VEM točka, Zakonsko obvezni interni akti v podjetju, Vse, kar morate vedeti o personalnih mapah in kadrovskih evidencah, Promocija zdravja na delovnem mestu

Naročite se na E-novice

img2

Naročite se na tedenska obvestila o izobraževanjih in za darilo prejmite video za lažje delo z Excel-om.
Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »