right_sec_bg

Datum naslednjega
izobraževanja: /

Od konca prijav že 867 dni 1 ur 25 minut
Predavateljica

Kontroling, finance

Uvedba davčnih blagajn, povračila stroškov in blagajniško poslovanje

Lokacija: GZS Dimičeva 13, 1000 Ljubljana
Izobraževanje je namenjeno: podjetnikom, računovodjem, poslovodnim delavcem, lastnikom in vsem ostalim, ki se želijo seznaniti s spremembami in novostmi na tem področju.

Na seminarju boste pridobili konkretne odgovore na področju izplačil fizičnim osebam, bonitet, blagajniškega poslovanja in davčnih blagajn.

Uvedba davčnih blagajn, povračila stroškov in blagajniško poslovanje - novosti

Vabimo vas na poglobljen in praktični seminar na katerem bomo odgovorili na vaša vprašanja s področja:

  • obračunavanja potnih stroškov, dnevnic in bonitet, 
  • blagajniškega poslovanja, 
  • vezanih knjig računov in davčnih blagajn.

Poseben poudarek bo na novostih in spremembah, ki moramo od 1. januarja  2016 upoštevati. Prav tako bomo prav posebno pozornost posvetili davčnim blagajnam in novim pravilom blagajniškega poslovanja. Opozorili vas bomo na kaj boste morate biti zavezanci pozorni pri poslovanju z gotovino. Program je zastavljen tako, da predhodnega znanja in izkušenj s tega področja ne potrebujete. Več o programu

 

 

 

Odgovori na vaša specifična vprašanja

Imate specifična vprašanja glede obravnavane tematike. Pošljite nam jih še pred izvedbo in na seminarju boste prejeli konkretne odgovore. Več o programu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vodja delavnice Marija Tomc Muc

Marija Tomc Muc, univ, dipl ekon, preizkušena računovodkinja in preizkušena davčnica, direktorica računovodskega podjetje Biro BONUS d.o.o. (nagrada za naj računovodski servis 2014) in predsednica Odbora za računovodstvo pri Slovenskem inštitutu za revizijo. Ima dolgoletne izkušnje na področju obračunavanja davkov in računovodstva. Je tudi predavateljica na visokih in višjih šolah ter na številnih seminarjih in delavnicah. Več o predavateljici

15 % popusta za zgodnje prijave

Kotizacija znaša 176 EUR (DDV ni vključen). V kolikor se prijavite do srede, 27. januarja, vam priprada 15 % popust za zgodnjo prijavo. Kotizacija s popustom znaša 149,60 EUR (DDV ni vključen)Ob prijavi več udeležencev iz istega podjetja, vam pripada 10 % popust. Prijava vključuje: 

  • izvedbo delavnice s pripadajočimi gradivi za prenos znanja v podjetju
  • potrdilo o udeležbi,
  • pijačo in prigrizek med odmori.

 

Seminar

176,00 € + DDV

Prijava

Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »