right_sec_bg

Datum naslednjega
izobraževanja: /

Od konca prijav že 169 dni 16 ur 53 minut
Predavatelj

Prodaja

Trening napredne prodaje

Izobraževanje je namenjeno: direktorjem, vodjem prodaje, prodajnikom oz. vsem, ki želijo na praktičen način izpopolniti svoje prodajne veščine.

Prodajni trening, na katerem boste osvojili napredne komunikacijske veščine, za vas primeren prodajni nastop in tehniko zaključevanja prodaje. Predavatelj bo pred treningom opravil analizo obstoječega stanja, po treningu pa boste lahko izkoristili brezplačen posvet z njim.

Komu priporočamo prodajni trening?

Internet, vaš e-predal in news feed na Facebooku je poln nasvetov o boljši prodaji. Nasveti so včasih površni, včasih pa tudi zelo dobri. Slednje lahko z večjim ali manjšim uspehom uporabite pri vašem prodajnem pristopu. Če pa menite, da kljub nenehnemu izobraževanju, praksi in izkušnjam, potrebujete nekoga, ki vas bo "natreniral" v boljšega prodajnika in vam dal tudi kakšno metaforično brco v rit, potem je Trening napredne prodaje prava stvar za vas.

Na treningu bomo skozi praktične vaje, igre vlog, samooceno, konstruktivno kritiko in vzbodbudo izpilili vaše prodajne tehnike.

Naredite domačo nalogo in si prislužite dodatni popust pri kotizaciji

Za vas smo pripravili kratko domačo nalogo, ki bo vaš prvi korak do vaših novo osvojenih prodajnih veščin.  Vaša izpolnjena naloga bo predavatelju v pomoč, da se pripravi na vaš primer. Narejena "domača" vam bo tudi prinesla dodatni popust na kotizacijo (popusti se seštevajo). Povezava do testa tukaj. Kar pogumno :)

Iz treninga boste odšli

  • z izboljšanimi komunikacijskimi veščinami,
  • samozavestnim, izboljšanim/novim prodajnim pristopom in 
  • učinkovitimi načini za zaključevanje prodaje, ki bodo primerni za vaš tip strank.
  • Podrobneje o programu delavnice

 

 

 

 

 

Analiza obstoječega načina prodaje in brezplačno svetovanje po treningu

  • Predavatelj bo pred treningom naredil analizo vašega obstoječega načina prodaje (vprašalnik).
  • Udeleženci boste že pred treningom opravili domačo nalogo.
  • Na delavnici boste vaš prodajni pristop izboljšali in ga takoj začeli uporabljati v praksi
  • Po izobraževanju bo vsak udeleženec prejel brezplačen posvet s predavateljem.

Podrobneje o programu delavnice

Praktične vaje in omejeno število udeležencev

Več kot 3/4 časa bomo posvetili praktičnim vajam in vašim primerom. Skozi praktične vaje, igre vlog, različne izobraževalne metode in tehnike boste spoznali, kaj vas ovira, da ne postanete še boljši prodajalec. Zaradi načina dela je trening omejen na 10 udeležencev.

Vodja delavnice Rok Pavlin

Rok je pravnik, ki je našel strast v prodaji in marketingu. Devet let je delal na praktično vseh področjih prodaje - trgovina, klicni center, terenska prodaja, spletna prodaja, prodaja na sejmih, seminarjih in kongresih, kjer se je obenem izkazal tudi kot predavatelj. Ne verjame v univerzalne prodajne rešitve, saj imata vsako področje prodaje in vsak trg svoje zakonitosti. Njegova predavanja so zato zasnovana kot prodajni treningi, prikrojeni udeležencem. Poseben poudarek namenja skrbi za redne stranke.  Več o predavatelju

Razprodano in nov termin!

Delavnica 4. aprila je razprodana, zato prijava na ta termin žal ni več mogoča. Razpisali smo dodatni termin delavnice, ki bo potekala v sredo, 18.aprila 2018, od 9:00 do 13.30 v Ljubljani

Prijavo na dodatni termin lahko opravite s klikom na povezavo, kjer si lahko več preberete tudi o dodatnih ugodnostih za zgodnje prijave.

 

Seminar

227,00 € + DDV

Prijava

Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »