right_sec_bg

Datum naslednjega
izobraževanja: /

Od konca prijav že 597 dni 16 ur 30 minut
Predavateljica

Upravljanje s časom

Time management

Lokacija: GZS Dimičeva 13, 1000 Ljubljana
Izobraževanje je namenjeno: vsem, ki želite učinkoviteje organizirati svoj čas, narediti več v krajšem času in pridobiti 1-2 uri produktivnega časa na dan.

Delavnica vas bo seznanila s praktičnimi metodami za boljšo organiziranost, ki vam bodo prihranile 1-2 ure časa na dan. Osredotočili se bomo na upravljanje časa na delovnem mestu, uporabljene metode pa boste lahko prenesli tudi v vaše zasebno življenje.

Cilji izobraževanja:

Glavni cilj izobraževanja je pridobitev 1-2 uri produktivnega časa na dan. Cilj bomo dosegli:

  • predhodno analizo vašega delovnega ritma pred začetkom delavnice,
  • s spoznavanjem in uporabo vam prirejenih metod za učinkovito upravljanje časa, ki bodo upoštevala vaš delovni ritem in vaše delovne posebnosti.

 

 


 

 

 

 

 

Spremljanje vašega delovnega ritma

Nekaj dni pred delavnico boste izpolnili vprašalnik  o posebnostih vašega delovnega ritma.  Na osnovi rezultatov analize boste na delavnici spoznali metode, ki so uporabne prav za vas.

 

 

 

 

 

Z uporabo praktičnih metod do rezultatov

Ker imamo na voljo le eno popoldne, ga bomo maksimizirali tako, da bomo delali le na metodah, ki so primerne za vas. Na osnovi analiz bo predavateljica najprej predstavila metode, ki so primerne za vse udeležence, sledilo bo delo po skupinah, ki se soočajo s podobnimi izzivi. Delo bo potekalo interaktivno s praktično in izkustveno ponazoritvijo posameznih metod, ki se vam bodo za vedno vtisnile v spomin.

Na koncu delavnice boste od predavateljice prejeli natančne napotke za uporabo omenjenih metod v praksi. Več o programu

Želite razbremeniti vaše sodelavce - izvedba interne delavnice v vaše podjetju

Dobro upravljanje vašega časa je velikokrat odvisno tudi od vaših sodelavcev. Če želite razbremeniti svoje sodelavce in jim pomagati, vas vabimo, da se odločite za interno izvedbo delavnice. Vaše podjetje bo prihranilo nad nadurah, vaši sodelavci pa bodo z boljšo organiziracijo bolj produktivni v svojem poklicnem kot zasebnem življenju. Vašemu podjetju se na podlagi serije intervjujev s programom popolnoma prilagodimo in tako dosežemo optimalni učinek. Za ponudbo nam pišite na info@openit.si ali pokličite na 01 589 81 89 ali 031 879 898.

Kdaj, kje in kako?

Izobraževanje bo potekalo v torek, 31. januarja 2017 od 16.00 do 19.00 ure na GZS v Ljubljani

Kotizacija znaša 87 EUR (DDV ni vključen), v kolikor se prijavite kot fizična oseba, lahko izkoristite 40% popust pri plačilu kotizacije in kotizacija znaša le 52,20 EUR (DDV ni vključen) ali 63,68 EUR (DDV vkjučen). 

Za udeležence so zagotovljena brezplačna parkirišča.

Seminar

87,00 € + DDV

Prijava

Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »