right_sec_bg

Datum naslednjega
izobraževanja: /

Od konca prijav že 245 dni 11 ur 10 minut
Predavatelj

Splet

SEO v praksi

Lokacija: GZS Dimičeva 13, 1000 Ljubljana
Izobraževanje je namenjeno: spletnim urednikom,ki želijo nadgraditi svoje znanje na SEO področju, vsem ki bi želeli z optimizacijo doseči boljše rezultate na svoji spletni strani.

Praktična delavnica na kateri boste določili ključne besede za vaš posel, odpravili vsaj 5 optimizacijskih napak na vaši strani, spoznali orodja na optimizacijo, primere dobre in slabe prakse. Na koncu pa boste lahko celo preverili vaše znanje.

Ste že kdaj bili na 3. strani Googlovih zadetkov?

Potem spadate med nekaj odstotkov ljudi, ki zaidejo dlje od druge strani. Večina (80 %) se nas ustavi na prvi strani. Seveda lahko z oglaševanjem pridobite stranke na svojo stran, a to so plačljive poti in kratkoročni cilji.

Uspeh in visoko rangiranje na spletnih iskalnikih lahko dosežete le dolgoročno, z optimizacijo spletnih strani. Ker pa se algoritmi iskalnikov in faktorji, ki vplivajo na pozicijo v iskalnikih nenehno spreminjajo, smo za vas pripravili praktično delavnico, ki vam bo pomagala do boljše pozicije iskalnikih in pravih obiskovalcev na strani. Podrobneje o programu

Cilji delavnice

Iz delavnice boste odšli z naslednjim osvojenim znanjem:

 • Kako z uporabo različnih orodij pridobiti čim večje število ključnih besed za optimizacijo? 
 • Kako izbrati tiste besede, ki bodo vašemu poslu prinesle največ?
 • Katere ključne besede vključiti v tekst?
 • Kako dolg naj bo tekst in kako naj bo strukturiran?
 • Napredne tehnike, ki jih je potrebno upoštevati, če želite poseči po prvih mestih na Googlu.
 • Zakaj vam slaba povezava lahko konkretno škodi?
 • Kako prepoznati povezave, ki lahko izstrelijo vaš posel med zvezde?
 • Orodja za optimizacijo, praktične vaje, test znanja in viri za nadaljnjo usposabljanje.
 • Podrobneje o programu delavnice

Delo na lastnem primeru - praktične vaje

Na koncu vsakega programskega sklopa boste opravljali praktične naloge, kot npr. določitev ključnih besed za vaš posel in odprava optimizacijskih napak na vaši spletni strani. Skozi praktično delavnico vas bomo vodili skozi vsebinsko, tehnično in offsite optimizacijo. Za večjo vpletenost udeležencev, bo delavnica potekala z uporabo računalnikov.  Več o programu

Vodja delavnice Jure Adlešič

Jure Adlešič, dipl. ing. računalništva in informatike, že od leta 2009 skrbi za spletno prepoznavnost različnih blagovnih znamk, v sklopu podjetja Dominatus d.o.o., kjer je solastnik. Njegovo področje je tehnična in vsebinska optimizacija spletnih strani ter Google Adwords oglaševanje.

Jure skupaj z ekipo upravlja oglaševalske akcije za številna podjetja v regiji in širše. Je idejni avtor največjega slovarja v Sloveniji (www.spletni-slovar.com) in avtor številnih člankov o optimizaciji spletnih strani in Google Adwords oglaševanju na Računalniških novicah in drugih medijih, najbolj udarne pa objavi tudi na blogu podjetja  Več o predavatelju 

 

 

 

 

 

 

 

Novo - preverite svoje znanje na delavnici

Zadnjih 15 min bo namenjeno preverjanju vašega znanja. Vabljeni boste, da izpolnite test, na katerem boste preverili vaše pridobljeno znanje na področju optimizacije. Udeležence, ki bodo pri testu najuspešnejši, bomo nagradili.

Zaradi načina dela omejeno število udeležencev 

Zaradi interaktivnosti (vsak udeleženec dela na lastnem primeru) je na delavnici na voljo 20 mest. Na delavnici boste delali na svojem primeru - kreirali boste lastne ključne besede, odpravljali napake itd. Prosimo, da na delavnico pridete z notesniki, za vse ostalo bomo poskrbeli mi. Podrobneje o programu delavnice

 

15 % popust do 13. septembra

Kotizacija znaša 137 EUR (DDV ni vključen).  V kolikor se prijavite do 13. 9. vam pripada 15 % popust za zgodnjo prijavo. Kotizacija s popustom je 116,45 EUR (DDV ni vključen). Ob prijavi več udeležencev vam pripada še dodaten, 10 % popustPrijava vključuje: 

 • izvedbo delavnice s pripadajočimi gradivi, 
 • delo na lastnih primerih,
 • preverjanje znanja,
 • relevantna orodja in viri za nadaljnje delo
 • potrdilo o udeležbi, pijačo in prigrizek med odmori.

Seminar

137,00 € + DDV

Prijava

Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »