right_sec_bg

Datum naslednjega
izobraževanja: /

Od konca prijav že 1687 dni 16 ur 55 minut
Predavatelj

Pravo

Odpoved - je zdaj delodajalcem kaj lažje?

Lokacija: GZS Dimičeva 13, 1000 Ljubljana
Izobraževanje je namenjeno: vodjem kadrovskih služb, direktorjem, vsem, ki želijo podrobneje spoznati področje, preden se lotijo nehvaležne vloge vloge odpuščanja.

Novosti ZDR-1 s poudarkom na odpovedi pogodbe o zaposlitvi. Praktična delavnica, ki pokriva vse pravne vidike odpuščanja.

Zakaj vam svetujemo obisk delavnice?

Namen novega Zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1), ki velja od lanskega aprila, je bil po eni strani zmanjšanje administrativnih ovir za delodajalce ter poenostavitev in pocenitev nekaterih postopkov za delodajalce, po drugi strani pa povečanje pravne varnosti zaposlenih in preprečevanje zlorab na njihov račun. Obenem so v letu 2013 začele veljati pomembne spremembe glede izplačil fizičnim osebam, s 1.1.2014 pa tudi glede poročanja o teh izplačilih (REK obrazci). Razlog več, da se udeležite seminarja in ostanete na varni strani zakona!

Cilji delavnice

  • Pogledali bomo, katere so bistvene novosti ZDR-1 in kako vplivajo na pravni položaj in možnosti delodajalca.
  • Poseben poudarek bo na še vedno najbolj vroči temi - odpovedi pogodbe o zaposlitvi,
  • Dotaknili pa se bomo tudi sklepanja pogodb z različnimi tipi fizičnih oseb ter z izplačili tem osebam - kakšna  oblika pogodb je sploh dovoljena in kaj je z davčnega vidika najbolj optimalno.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imate konkretno vprašanje?

Vabimo vas, da predavatelju pred delavnico pošljete konkretno vprašanje ali problem. Predavatelj bo tekom delavnice odgovoril na vaše vprašanje in podal napotke za nadaljne postopke. 

Vodja delavnice Matija Jamnik

Je odvetnik in direktor Odvetniške pisarne Jamnik d.o.o. ter partner v pravni pisarni JK Group. Ukvarja se predvsem s statusnim, pogodbenim in informacijskim pravom. Na predavanjih in delavnicah skuša prikazati predvsem praktične implikacije pravnih pravil oziroma pravo v vsakdanji (poslovni) uporabi. Več o predavatelju

10 % popust za zgodnjo prijavo

Kotizacija znaša 177 € EUR (DDV ni vključen), v kolikor se prijavite do 31. januarja, vam pripada 10 % popust na zgodnjo prijavo in znaša 159,30 EUR (DDV ni vključen). Ob prijavi več udeležencev iz istega podjetja, vam pripada še dodaten popust.

Kotizacija vključuje: predavanje, strokovno gradivo v obliki skripte, potrdilo o udeležbi in pogostitev. 

Za udeležence so zagotovljena brezplačna parkirišča.

Seminar

177,00 € + DDV

Prijava

Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »