right_sec_bg

Datum naslednjega
izobraževanja: /

Od konca prijav že 246 dni 16 ur 44 minut
Predavateljica

Pravo

Kako učinkovito izterjati svoj denar - izvensodna in sodna izterjava

Lokacija: GZS Dimičeva 13, 1000 Ljubljana
Izobraževanje je namenjeno: vsem, ki se soočate z zapadlimi terjatvami in aktivno iščete načine, da pridete do svojega denarja. Vsem, ki želite zavarovati svoje terjatve.

Praktično izobraževanje, ki pokriva vse vidike sodne in izvensodne izterjave, a vas tudi nauči kako morate ravnati, da se vam s sodno izterjavo v prihodnje ne bo potrebno ukvarjati.

3 strokovnjaki, 3 vidiki izterjave

Na praktičnem seminarju bomo soočili tri strokovnjake; magistro prava, strokovnjaka za izvensodno izterjavo in detektiva, ki vam bodo prikazali vse možnosti, ki vam jih izterjava ponuja.

Cilj izobraževanja je odgovoriti na vprašanja

  • Kdaj je pravi čas za izterjavo?
  • Kako lahko ugotovimo, ali ima dolžnik kaj premoženja?
  • Kako ravnati, če dolžnik ugovarja?
  • Ali lahko svoje pravice zavarujemo, še preden je terjatev zapadla?
  • Kako je s stroški izterjave?
  • Proces izvensodne izterjave: opomini, IOP, telefonska izterjava, osebni obiski.
  • Kako najbolj optimalno stopnjevati pritisk na dolžnika?
  • Kaj lahko za vas stori detektiv?
  • Podrobneje o programu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Predavatelji

Metka Glasenčnik (sodna izterjava)

Metka Glasenčnik je magistra prava in sodelavka v pravni pisarni JK Group, d. o. o. Usmerjena je v iskanje rešitev in reševanje problemov, svetuje večinoma gospodarskim družbam, predvsem na področjih sklepanja pogodb, gospodarskih sporov, izvršilnih postopkov, kadrovskih zadev in inšpekcijskih postopkov. Več o predavatejici

Igor  Kastelic (izvensodna izterjava)

Igor Kastelic se že dobrih 18 let profesionalno ukvarja z izterjavami. V letih od 2012 do 2016 kot samostojni strokovni sodelavec-izterjevalec v podjetju PRO KOLEKT d.o.o., ki je bilo hčerinsko podjetje SID Banke, d.d., Ljubljana. Pred tem od samega začetka ustanovitve leta 1994 v skupini PRVI FAKTOR kjer je deloval na področju vseh vrst faktoring poslov, večji del kot vodja oddelka izterjave in rizičnih naložb. Sodeloval je pri vzpostavitvi standardov in postopkov izterjave na ravni celotne skupine podjetij po Balkanu. Je tudi avtor priročnika »Izterjava dolgov / unovčevanje terjatev«. Več o predavatelju

Janez Zemljak (kaj lahko za vas stori detektiv)

Janez Zemljak, univ. dipl. pravnik je Licenciran zasebni detektiv specializiran za področje iskanja premoženja dolžnikov tako doma kot v tujini, odkrivanje in svetovanje pri preprečevanju poslovnih goljufij. Njegova predavanja zajemajo predstavitev posebnih zakonskih upravičenj, s katerimi razpolaga licenciran detektiv ter njihovo uporabo v praksi ter ostale metode in načine za pridobitev podatkov o premoženju dolžnika, ki so koristni za uspešno pripravo in izvedbo vseh faz izterjave. Več o predavatelju

15 % popust za zgodnje prijave

Kotizacija znaša 177 EUR (DDV ni vključen). V kolikor se prijavite do 10. januarja, lahko izkoristite 10 % popust na zgodnje prijave. Kotizacija s popustom znaša 159,30 EUR (DDV ni vključen) Ob prijavi več udeležencev iz istega podjetja, vam pripada še dodaten popust. 

Kotizacija vključuje: predavanje, strokovno gradivo v obliki skripte, potrdilo o udeležbi in pogostitev. Za udeležence so zagotovljena brezplačna parkirišča.

 

Seminar

197,00 € + DDV

Prijava

Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »