right_sec_bg

Datum naslednjega
izobraževanja: /

Od konca prijav že 147 dni 16 ur 31 minut
Predavatelj

Splet

Foto in video produkcija za družbena omrežja

Lokacija: GZS Dimičeva 13, 1000 Ljubljana
Izobraževanje je namenjeno: podjetnikom, izdelovalcem kreativnih izdelkov, skrbnikom družbenih omrežij in vsem ostalim, ki želijo ustvarjati kreativne fotografije in video vsebine, ter tako povečati prisotnost vaše blagovne znamke na Facebooku, Instagramu, ...

Delavnica, na kateri boste spoznali, kako z enostavnimi fotografskimi tehnikami izboljšamo fotografije in video vsebine in kako pripravimo produkcijo za družbena omrežja.

Zakaj so foto in video vsebine na družbenih omrežjih pomembne?

Še tako dobro besedilo ne odtehta dobre slike ali video zapisa. Pot do dobre fotografije ni tako dolga in draga, kot si mislite. Za vas smo zato pripravili praktično delavnico, s katero vam bomo pokazali, da lahko zelo korektno fotografijo ali video naredite celo s telefonom, gradbenim reflektorjem, uporabo dnevne svetlobe in malce improvizacije.

Na delavnici se bomo osredotočili na foto in video vsebine za družbena omrežja, prejeto znanje pa boste lahko uporabili na vseh področjih; od fotografiranja vaših izdelkov do portretne fotografije. Podrobneje o programu

 

 

 

 

Kaj lahko naredimo s telefonom in gradbenim reflektorjem?!?

Na delavnici bomo izkoristili, kar bo na razpolago: dnevno svetlobo, namizno luč, gradbeni reflektor,  improvizirali bomo različne odbojnike ..., s katerimi lahko fotografiramo in snemamo izdelke in portrete. Pojasnili bomo, kako narediti dobro fotografijo in posneti dober video z vašim telefonom in kako posnetke editirati.

Prinesite izdelke in svojo foto opremo

Vabimo vas, da s seboj prinesete vaše izdelke. Pogledali bomo, katere fotografske tehnike so uporabne za določene izdelke in našli rešitev, kako doseči najboljše fotografije.

 

 

 

Portretna fotografija z vizažistko

Pri portretni PR fotografij bomo pogledali nekaj fotografskih tehnik portretne fotografije, vizažistka bo razložila osnove make upa za moške in ženske, enemu od udeležencev bomo tudi profesionalno naličili in izdelali portretne fotografije.

Cilji zobraževanja

  • Kako načrtovati in izvesti produkcija za družbena omrežja Facebooku, Instagramu, pa tudi blog in spletno stran?
  • Kako ustvariti kreativne fotografije in video vsebine vaše blagovne znamke?
  • Kako z vizualnimi vsebinami povečati prisotnost na Facebooku in Instagramu?
  • Kako prilagoditi finančno lastno produkcijo, da pridobite pričakovani ROI (povratek investicije)?
  • Podrobneje o programu

15 % popust do 20. aprila

Kotizacija znaša 197 EUR (DDV ni vključen). V kolikor se prijavite do 20. aprila, vam pripada 15 % popust za zgodnjo prijavo. Kotizacija s popustom znaša 167,45 EUR (DDV ni vključen). Ob prijavi več udeležencev iz istega podjetja dodaten, 10 % popustPrijava vključuje:

  • izvedbo delavnice s pripadajočimi gradivi za prenos znanja v podjetju
  • odgovore na vaša konkretna vprašanja
  • potrdilo o udeležbi, pijačo in prigrizek med odmori.

 

Seminar

197,00 € + DDV

Prijava

Ne zamudite priložnosti

Koledar izobraževanj »